Sverige

Lediga lägenheter i Örgryte

BoPunkten har förmedlat bostäder i Örgryte i snart 20 år. Vi får in nya objekt regelbundet så om du inte hittar något som passar idag, kika in imorgon igen! Du kan även utöka din sökning att innefatta hela Göteborg.

Lediga lägenheter i Örgryte

Just nu finns det inga annonser för lediga lägenheter i Örgryte på BoPunkten, det betydern inte att det inte kommer att komma in nya annonser.

Om du vill öka dina chanser att hitta en bostad i Örgryte kan du bli medlem och därefter skapa en bevakning. När du skapat en bevakning kommer du att få ett mail när vi får in en bostad som matchar vad du söker.

Du kan även vidga din sökning för att innefatta andra områden, kanske skall du leta efter lediga lägenheter i Göteborgs stad?

Om du vill kan du visa våra lediga lägenheter i följande områden:

Örgryte

Örgryte är en gammal stadsdel i Göteborg med 1000 åriga anor. Örgryte beskrivs ofta som ett väldigt mysigt område med vackra gamla trähus och grönskande natur. Området ligger väldigt centralt och granne med nöjesparken Liseberg. Närheten till Delsjöns stora friluftsområde med löparslingor i skogsmiljö, golfbanor och möjlighet till sötvattens bad anses av många som en oslagbar kombination.

Lägenheter och villor

I Örgryte har vi ofta både lägenheter och villor.

Vill du hyra ut?

Har du ett hus eller en lägenhet i Örgryte som du vill hyra ut? annonsera gratis på BoPunkten och hitta en hyresgäst snabbt.