Fastighetsägare på BoPunkten

Om du är fastighetsägare eller hyresvärd kan du enkelt hyra ut helt gratis via BoPunkten för att hitta hyresgäster. Vi jobbar aktivt med marknadsföringen av vår sajt, och genom att annonsera hos oss slipper ni jaga efter en passande hyresgäst, vi gör jobbet åt er.

BoPunkten har inget kösystem, det är självklart Ni som väljer ut den mest lämpade sökanden för bostaden. Våra medlemmar kan kontakta er via telefon eller e-post, ni väljer säjlva hur, och ni väljer självklart till vem ni vill hyra ut.

Varför skall vi lägga upp våra lägenheter på BoPunkten?

Det finns flera anledningar att hyra ut BoPunkten. Er prioritet är givetvis att hitta den mest lämpade hyresgästen, med minsta möjliga arbetsinsats. Att annonsera på BoPunkten tar bara någon minut, och det är helt gratis. Vi har ett register med flertalet sökande som enkelt kan kontakta er direkt via telefon eller epost. Genom att maximera antalet sökande ökar chanser för er att hitta just rätt hyresgäst.

Vill ni ha hjälp att lägga upp en annons på BoPunkten är ni välkomna att maila oss på info@bopunkten.se så kan vi kan hjälpa er att lägga upp en annons.

Söker du kontakt med fastighetsägare?

Flera bostadsbolag annonserar regelbundet på BoPunkten, men om du själv vill höra av dig till fastighetsägare och hyresvärdar rekommenderar vi sajten förstahandskontrakt, ett register över fastighetsägare i Stockholm, Göteborg och Skåne. Du kan även bläddra bland våra lediga objekt för att se om något matchar dina önskemål.

Privata fastighetsägare och hyresvärdar

Många privata fastighetsägare och hyresvärdar i hela landet använder sig av BoPunkten för att hitta hyresgäster. BoPunkten tar ej ut någon avgift av annonsörer. Vår sajt besöks dagligen av tusentals bostadssökande.

Sök bostad via BoPunkten

För att kontakta hyresvärdar redan idag kan du bli medlem på BoPunkten. Du kan alltid se våra lediga objekt innan du registrerar dig.

Hitta hyresgäst

Lägg upp en annons gratis på BoPunkten för att hitta en hyresgäst. Annonsen publiceras inom 24 timmar och ligger kvar i 2 månader.Det går att förlänga annonsen ytterligare om det skulle behövas, men dom flesta som annonserar på BoPunkten får objektet uthyrt inom denna tid. Du kan själv välja vilka uppgifter du publicerar i annonsen. Den bostadssökande får inte reda på er epostadress förän du själv väljer att svara på ansöknigarna.

Hitta aktuella objekt

Du kan se alla våra akutella objekt oavsett om du är medlem på BoPunkten eller ej, för att kontakta uthyrarna måste du registrera dig som medlem.