Sverige

Lediga lägenheter i Guldheden

Vi får in nya lägenheter i Guldheden varje vecka. Nedan ser du de objekt som är aktuella just nu. Det är gratis att hyra ut via BoPunkten.

Sverige » Göteborg » Göteborgs stad » Guldheden

Lediga lägenheter i Guldheden

Just nu finns det inga annonser för lediga lägenheter i Guldheden på BoPunkten, det betydern inte att det inte kommer att komma in nya annonser.

Om du vill öka dina chanser att hitta en bostad i Guldheden kan du bli medlem och därefter skapa en bevakning. När du skapat en bevakning kommer du att få ett mail när vi får in en bostad som matchar vad du söker.

Du kan även vidga din sökning för att innefatta andra områden, kanske skall du leta efter lediga lägenheter i Göteborgs stad?

Om du vill kan du visa våra lediga lägenheter i följande områden:

Guldheden

Guldheden består av Norra Guldheden, Södra Guldheden och Sydöstra Guldheden, stadsdelen ligger söderut från Avenyn. Närheten till Chalmers och Sahlgrenska sjukhuset gör att en hel del studenter ser området som optimalt. Guldheden är en kuperad stadsdel där många lägenheter därför har en härlig utsikt. Bra kommunikationer gör att du når både centrum och Slottsskogen på ett enkelt och bekvämt sätt.

Hittar du inte det du söker kan du utvidga din sökning genom att kolla på hela Göteborg

Hyra ut lägenhet

Här på BoPunkten kan du hyra ut din bostad kostnadsfritt.