#25608 Senast uppdaterad 12 Aug, 2019

Villa i Örgryte uthyres till familj eller studenter

Gatubild

Boendedetaljer
Antal rum 6
Boyta 140 m2
Månadshyra/-avgift 12500 SEK
Boendetyp Villa
Kontrakt Förstahand
Möblerad Delvis
Ledig från Omgående
Ledig t.o.m. Tillsvidare

Beskrivning

Min villa ligger I en vacker trädgard i ett trevligt område och består av tre stora sovrum där uppe samt ett litet på bottenvaningen bredvid koket.

Vardagsrummet, matrummet och köket är möblerade och sang finns i två av sovrummen som alla också har stora inbyggda garderober.

Alla rum har parkettgolv och stora perspektivfonster. Vackert badrum på övervaningen och en liten toalett på bottenplan. Tvättstuga och källare med torkrum ingår också. Bilparkering finns utanfor på den lugna återvändsgatan.

Villan kan hyras igen efter 15 januari.

Bottenplanet kan hyras möblerat (kök och vardagsrum). Vackert stort badrum på övervaningen och en liten toalett på bottenvåningen vid hallen som leder till vardagsrummet, matvrån och köket med diskmaskin, stort kylskap och många väggskap.
I kallaren finns tvättmaskin, torkrum och förvaringsutrymmen.

Lugn återvändsgata med parkering utanfor huset i tjusigt villaområde. Barnvänligt men inga husdjur tack.

Anmäl intresse

Du måste vara medlem på BoPunkten för att kunna kontakta annonsörerna.

Bli medlem

Andra annonser

BoPunkten är en av Sveriges största bostadssajter. Vi har förmedlat bostäder enkelt och tryggt i över 20 år. Det är helt gratis att hyra ut sin bostad via BoPunkten, det går också att se hela vårt utbud direkt på sajten. Här förmedlas både förstahandskontrakt, andrahandskontrakt och rum. Välkommen till BoPunkten!