#26807 Senast uppdaterad 9 Jul, 2019

Rum uthyres centralt

Bild av Rum uthyres centralt

Gatubild

Karta

Boendedetaljer
Antal rum 1
Boyta 30 m2
Månadshyra/-avgift 7000 SEK
Våning 2
Boendetyp Rum i Lägenhet
Möblerad Delvis
Ledig från Omgående
Ledig t.o.m. Tillsvidare

Beskrivning

Rum uthyres till 1 eller 2 personer från och med 1/7-31/12 2019. I hyran ingår TV/bredband. Tvättstuga finns med full utrustning. I rummet finns TV du får fri tillgång till. Möbler finns men du får även ta med dig dina egna, vi får helt enkelt ha en dialog om det!

Rummet är ca 30 kvd med 2 fönster med utsikt mot hela stan. Centralt belägen vid Liljeholmen nybohov, nära till tunnelbana med endast 9 minuter till t-centralen. Nedanför backen finns fina Trekanten med grönområde, motionsspår och badplats. Där finns även en stor Galleria med 3 våningar.

Hyra 7000 kr/mån. Tillgång till kök/badrum som vi delar.

Jag som bor här är pensionär och till åldern kommen men är samarbetsvillig och lätt att ha att göra med. Ensamstående sedan två år tillbaka. På dagarna är jag hundvakt till 2 små chihuahor så du får inte vara allergisk.

Anmäl intresse

Du måste vara medlem på BoPunkten för att kunna kontakta annonsörerna.

Bli medlem

Andra annonser

BoPunkten är en av Sveriges största bostadssajter. Vi har förmedlat bostäder enkelt och tryggt i över 20 år. Det är helt gratis att hyra ut sin bostad via BoPunkten, det går också att se hela vårt utbud direkt på sajten. Här förmedlas både förstahandskontrakt, andrahandskontrakt och rum. Välkommen till BoPunkten!