#26793 Senast uppdaterad 31 May, 2019

Tvåa i fint skick i centrala Sundbyberg

Bild av Tvåa i fint skick i centrala Sundbyberg

Gatubild

Karta

Boendedetaljer
Antal rum 2
Boyta 53 m2
Månadshyra/-avgift 14000 SEK
Våning 5
Boendetyp Lägenhet
Kontrakt Andrahand
Möblerad Fullt
Ledig från Omgående
Ledig t.o.m. Tillsvidare

Beskrivning

Ljus högt belägen 2:a på 53 kvm nära Sundbybergs centrum hyrs ut från den 15 juni till och med sista december. Möjlighet till förlängning finns.
Lägenheten är utrustad med modernt nyrenoverat kök, badrum med dusch och tvättmaskin. Sovrummet har en stor ny dubbelsäng, ett arbetsbord och stora garderober. Det finns även en stor så kallad walk closet med massor av plats. Platt-tv, bredband och en rejäl musikanläggning finns.
Lägenheten ligger på 5te våningen. Den ljus med stora fönster och en rymlig balkong med loungemöbler. Sol från förmiddag till kväll.
Bakgården är lummig. Föreningen har en uteplats med möbler och murad grill, som det går bra att använda. Det finns också ett gemensamt cykelrum.
Grannarna är justa och det är lugnt och tyst i kvarteret intill Sundbybergs kyrka.
Det mesta finns i Sundbybergs centrum inom två tre minuters gångavstånd. Pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. Centrumet är charmigt med kaféer, restauranger och barer. Mataffärer, systembolag, två Sats och ett Friskis med mera.
Det tar tio minuter med buss till Bromma flygplats. 10 minuter med pendel till Odenplan. 30-40 minuter med pendeltåg eller flygbuss till Arlanda.

Anmäl intresse

Du måste vara medlem på BoPunkten för att kunna kontakta annonsörerna.

Bli medlem

Andra annonser

BoPunkten är en av Sveriges största bostadssajter. Vi har förmedlat bostäder enkelt och tryggt i över 20 år. Det är helt gratis att hyra ut sin bostad via BoPunkten, det går också att se hela vårt utbud direkt på sajten. Här förmedlas både förstahandskontrakt, andrahandskontrakt och rum. Välkommen till BoPunkten!