#26716 Senast uppdaterad 10 Dec, 2018

Nyproduktion: The View i Nacka Strand

Bild av Nyproduktion: The View i Nacka Strand

Gatubild

Karta

Boendedetaljer
Antal rum 3
Boyta 74 m2
Månadshyra/-avgift 22000 SEK
Våning 7
Boendetyp Lägenhet
Kontrakt Andrahand
Möblerad Nej
Ledig från 2019-02-01
Ledig t.o.m. 2019-12-01

Beskrivning

Denna fina, nyproducerade och ljusa lägenheten befinner sig i toppläge mitt i Nacka Strand. Nacka strand är en levande stadsdel med utsikt över havet och Stockholms inre skärgård, som förenar historik, nutid och framtid. Här finns allt nära, det går lika snabbt och lätt att ta sig till pulsen i city som att ta en båt vidare till en lugn skärgårdsö. Området är väldigt lugn med mest barnfamiljer och unga par. Restaurang J är bara några gångavstånd bort, perfekt för dig som gillar mat som ger dig en känsla av modern skärgård. En otroligt populär restaurang under sommaren, då de bjuder på stora uteserveringar precis vid vattnet. För dig som vill in till Slussen, åker både bussar och båt på mindre än 20 minuter!

På 74 kvm finns 3 rum belägen på våningsplan 7 utav 12 möjliga. Kök och vardagsrum, 1 stort sovrum, 1 mindre sovrum samt en stor toalett. I lägenheten har ni diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Havsutsikt från vardagsrum/båda sovrummen/kök samt från balkongen. Lägenheten är omöblerad (helt tom) och ni kommer att bli de första som flyttar in! Klarproducerad januari 2019, allt är i toppskick.

Anmäl intresse

Du måste vara medlem på BoPunkten för att kunna kontakta annonsörerna.

Bli medlem

Andra annonser

BoPunkten är en av Sveriges största bostadssajter. Vi har förmedlat bostäder enkelt och tryggt i över 20 år. Det är helt gratis att hyra ut sin bostad via BoPunkten, det går också att se hela vårt utbud direkt på sajten. Här förmedlas både förstahandskontrakt, andrahandskontrakt och rum. Välkommen till BoPunkten!