#26700 Senast uppdaterad 31 Oct, 2018

Rum med egen nyckel.

Bild av Rum med egen nyckel.

Gatubild

Karta

Boendedetaljer
Antal rum 1
Boyta 15 m2
Månadshyra/-avgift 4500 SEK
Boendetyp Rum i Lägenhet
Möblerad Fullt
Ledig från Omgående
Ledig t.o.m. Tillsvidare

Beskrivning

Ett sovrum i en uthyrningsdel i en separat del av villa uthyres till företrädesvis manlig person fr.o.m. 23 november. Uthyrningsdelen har egen ingång och rummet har egen nyckel. Köksdelen som delas med två manliga personer är försedd med tvättmaskin, torktumlare, bänkspis med ugn och micro. Kaklat duschrum och toalettrum har golvvärme. Där finns matrum med TV, öppen spis och fina ullmattor. Uthyrningsdelen har renoverats 2016, parkettgolv, målade vita väggar osv. Rummet är möblerat med: skrivbord, stol, lampa, säng, bokhylla, paxgarderob och ullmatta..

Det är fem minuters promenad till Stureby tunnelbanestation, 13 minuters T-bana till Centrum, fem minuters T-bana till Globen. Hyra 4500 kr per månad. Alla kostnader är inkluderade(värme, vatten, elektricitet, WIFI och TV).
Vi godkänner långtidsuthyrning. Vi skriver avtal. Det är möjligt att parkera bil/motorcyckel/cykel.Anmäl intresse

Du måste vara medlem på BoPunkten för att kunna kontakta annonsörerna.

Bli medlem

Andra annonser

BoPunkten är en av Sveriges största bostadssajter. Vi har förmedlat bostäder enkelt och tryggt i över 20 år. Det är helt gratis att hyra ut sin bostad via BoPunkten, det går också att se hela vårt utbud direkt på sajten. Här förmedlas både förstahandskontrakt, andrahandskontrakt och rum. Välkommen till BoPunkten!