#26641 Senast uppdaterad 6 Aug, 2018

Villa, Nacka -Saltsjö-Boo. Långtidskontrakt

Bild av Villa, Nacka -Saltsjö-Boo. Långtidskontrakt

Karta

Boendedetaljer
Antal rum 5
Boyta 175 m2
Månadshyra/-avgift 24950 SEK
Våning 1
Boendetyp Villa
Kontrakt Förstahand
Möblerad Nej
Ledig från Omgående
Ledig t.o.m. 2020-08-31

Beskrivning

Mycket trevlig enplansvilla uthyres i lugnt familjevänligt område. 5 rum och kök, ca 140 kvm. Gästhus 35 kvm + loft. Villan är byggd 2001 och har hög standard med helkaklade badrum och öppen planlösning. Öppenspis i vardagsrummet. Masterbedroom med egen wc/dusch samt utgång till den stora altanen som sträcker sig runt i sort sett hela huset.
Promenadavstånd till Orminge centrum (1km) och ca 600 meter till busshållplats med utmärkta kommunikationer.
På tomten ligger även ett fullt utrustat gästhus som ingår i hyran. Perfekt för familjer med äldre tonåringar eller tillfälligt övernattande gäster. Parkeringsplatser för 2-3 bilar finns på tomten. Huset uthyres omöblerat. Vi önskar en långsiktig hyresgäst och vill skriva kontrakt på 2 år med möjlighet till förlängning om allt fungerar väl. Hyran är kallhyra, el, sophämtning, internet mm tillkommer. Deposition krävs. Vi ser gärna ett företag som hyresgäst! Vid intresse skriv ett mail till oss och berätta lite mer om er själva så återkommer vi med tid för visning. Möjligt tillträde omgående.

Mvh

Anmäl intresse

Du måste vara medlem på BoPunkten för att kunna kontakta annonsörerna.

Bli medlem

Andra annonser

BoPunkten är en av Sveriges största bostadssajter. Vi har förmedlat bostäder enkelt och tryggt i över 20 år. Det är helt gratis att hyra ut sin bostad via BoPunkten, det går också att se hela vårt utbud direkt på sajten. Här förmedlas både förstahandskontrakt, andrahandskontrakt och rum. Välkommen till BoPunkten!