#26640 Senast uppdaterad 2 Aug, 2018

Rum uthyres Malmö/Södra Sofielund

Gatubild

Boendedetaljer
Antal rum 1
Boyta 12 m2
Månadshyra/-avgift 3702 SEK
Våning 2
Boendetyp Rum i Lägenhet
Möblerad Fullt
Ledig från 2018-09-01
Ledig t.o.m. 2019-01-31

Beskrivning

Möblerat rum på 12kvm uthyres från 1 september 2018 till och med 28 februari 2019 med 3 månaders uppsägningstid samt möjlighet till ev förlängning.
Resten av lägenheten delas med 2 andra personer; ett badrum med dusch, en separat WC, kök, vardagsrum samt balkong i söderläge. Diskmaskin finns samt två tvättstugor; en i källaren och en högst upp i huset.
Vi som bor här arbetar vid oregelbundna tider samt har en del kreativt för oss hemma. Här bor även en katt som gärna umgås med folk.
Hyra ink internet + kabeltv (el tillkommer pga rörligt pris): 3702:-/mån.
Vid inflytt skriver vi ett inneboendekontrakt med tillhörande inventarielista och tar vid samma tillfälle även en månadshyra i deposition som betalas tillbaka vid utflytt.
Möblerat spec: Säng 120cm, två stora garderober, sängbord, liten byrå med 3 lådor, sänglampa samt taklampa. Om något annat skulle behövas kan vi se om det kan ordnas!
Bild på rum och övriga lägenheten skickas gärna på begäran.

Anmäl intresse

Du måste vara medlem på BoPunkten för att kunna kontakta annonsörerna.

Bli medlem

Andra annonser

BoPunkten är en av Sveriges största bostadssajter. Vi har förmedlat bostäder enkelt och tryggt i över 20 år. Det är helt gratis att hyra ut sin bostad via BoPunkten, det går också att se hela vårt utbud direkt på sajten. Här förmedlas både förstahandskontrakt, andrahandskontrakt och rum. Välkommen till BoPunkten!