#26622 Senast uppdaterad 30 Jul, 2018

Fantastisk etta med balkong vid Mariatorget

Bild av Fantastisk etta med balkong vid Mariatorget

Gatubild

Karta

Boendedetaljer
Antal rum 1.5
Boyta 31 m2
Månadshyra/-avgift 15000 SEK
Våning 5
Boendetyp Lägenhet
Kontrakt Andrahand
Möblerad Fullt
Ledig från 2018-10-07
Ledig t.o.m. Tillsvidare

Beskrivning

LÄGENHETEN
Välplanerad lägenhet högst upp i huset, femte våningen (hiss finns), med stor kungsbalkong i söderläge som erbjuder härlig utsikt över takåsarna. Lägenheten har totalrenoverats under 2017-2018 med fina materialval som marmor och trägolv.

UTHYRNINGEN
Uthyrningstiden är flexibel med möjlig start från 2018-09-02 men kortast tid för hyra är 1 månad. Jag hyr dock gärna ut längre än så, om än längst t.o.m 2019-01-27.

Lägenheten uthyres fullt möblerad och en depositionsavgift á en (1) månadshyra kommer att tas ut i samband med kontraktskrivande. Denna återfås vid hyresperiodens slut om lägenheten är i samma skick som vid uthyrningstillfället.

HYRESGÄSTEN
Du/ni (max 2 pers.) måste vara rök- och djurfria. Då lägenheten är omsorgsfullt renoverad antas du/ni vara varsam med boendet och dess inredning. Inga skor inomhus. Jag respekterar mina grannar och ser till att ha tyst efter kl. 22, och du/ni förväntas göra detsamma. Du/ni måste kunna visa upp en kreditupplysning, och referenser är alltid ett plus.

Anmäl intresse

Du måste vara medlem på BoPunkten för att kunna kontakta annonsörerna.

Bli medlem

Andra annonser

BoPunkten är en av Sveriges största bostadssajter. Vi har förmedlat bostäder enkelt och tryggt i över 20 år. Det är helt gratis att hyra ut sin bostad via BoPunkten, det går också att se hela vårt utbud direkt på sajten. Här förmedlas både förstahandskontrakt, andrahandskontrakt och rum. Välkommen till BoPunkten!