#26601 Senast uppdaterad 9 Jul, 2018

Ljus hörnlägenhet i Mölndal uthyres

Bild av Ljus hörnlägenhet i Mölndal uthyres

Gatubild

Karta

Boendedetaljer
Antal rum 2.5
Boyta 65 m2
Månadshyra/-avgift 5000 SEK
Våning 4
Boendetyp Lägenhet
Kontrakt Andrahand
Möblerad Delvis
Ledig från 2018-09-01
Ledig t.o.m. Tillsvidare

Beskrivning


Från och med 1 september 2018 och framåt vill jag hyra ut min lägenhet.

Lägenheten ligger i Mölndal, ca 15 min gångavstånd från Mölndals centrum och är en 65kvm stor bostadsrätt högst upp i lägenhetshuset (4 av 4). Det finns fönster åt tre olika håll och det är en genomgångslägenhet, vilket gör den ljus och luftig. Det finns ett mindre förråd och dessutom balkong mot gården. Stambyte i badrum utfördes i november 2011.
Området är barnvänligt, trevligt och grönt så här års. Det är bra läge med närhet till kommunikationer, Mölndals centrum, idrottsanläggningar, affärer samt skola och dagis. P-plats finns att hyra. Matbutik finns på gångavstånd och bussar går in mot stan minst 4 gånger i timmen. Resan till Vasaplatsen tar 23min. Även P-plats finns att hyra.
Föreningen erbjuder bastu, cykelförråd, barnvagnsrum, fritidslokal samt tvättstuga med torkrum. Innergården är lummig och det finns tillgång till grillplats och lekplats. I hyraningår värme, vatten, kabel-tv och internet. Kontrakt kommer att upprättas. Lägenheten uthyrs tillsvidare, delvis möblerad.

Anmäl intresse

Du måste vara medlem på BoPunkten för att kunna kontakta annonsörerna.

Bli medlem

Andra annonser

BoPunkten är en av Sveriges största bostadssajter. Vi har förmedlat bostäder enkelt och tryggt i över 20 år. Det är helt gratis att hyra ut sin bostad via BoPunkten, det går också att se hela vårt utbud direkt på sajten. Här förmedlas både förstahandskontrakt, andrahandskontrakt och rum. Välkommen till BoPunkten!