#26508 Senast uppdaterad 12 Apr, 2018

2 rum i villa i Märsta Sigtuna

Bild av 2 rum i villa i Märsta Sigtuna

Karta

Boendedetaljer
Antal rum 1
Boyta 14 m2
Månadshyra/-avgift 7000 SEK
Boendetyp Rum i Villa
Möblerad Fullt
Ledig från Omgående
Ledig t.o.m. Tillsvidare

Beskrivning

Huset ligger i Steninge, Märsta. Ligger ett stenkast från Arlandas flygplats, 6 km. Det tar ca 10 minuter med bil och bra bussanslutningar finns. Det är även lätt att ta sig till Stockholm city, tar 35 minuter med pendeltåg från Märsta station.

Huset är 104 kvm stort. De två rummen är sammanlagt drygt 14 kvm, (vardagsrum 7,6 kvm och sovrum 6,6 kvm). Huset har två toaletter. Det finns en uteplats med terrass på båda sidorna av huset och en grönyta på bakgården, där man kan grilla och sola. Du har tillgång till kök och badrum med bastu och uteplatserna. De två rummen som är för uthyrning är möblerade och ligger intill badrummet med bastu och utgången. Finns tillgång till internet.

Jag vill ha en tjej/kvinna som hyresgäst.

Anmäl intresse

Bekräfta din mailadress

För att undvika att denna funktion missbrukas måste du verifiera din mailadress [email protected] innan mailet levereras till uthyraren.

  1. Kontrollerea din mail
  2. Klicka på länken i bekräftelsemailet
  3. Uthyraren får ditt meddelande

Kontakta annonsören

Andra annonser

BoPunkten är en av Sveriges största bostadssajter. Vi har förmedlat bostäder enkelt och tryggt i över 20 år. Det är helt gratis att hyra ut sin bostad via BoPunkten, det går också att se hela vårt utbud direkt på sajten. Här förmedlas både förstahandskontrakt, andrahandskontrakt och rum. Välkommen till BoPunkten!