#26468 Senast uppdaterad 9 Mar, 2018

Eget rum i Bromma

Bild av Eget rum i Bromma

Gatubild

Karta

Boendedetaljer
Antal rum 1
Boyta 10 m2
Månadshyra/-avgift 6000 SEK
Våning 3
Boendetyp Rum i Lägenhet
Möblerad Fullt
Ledig från 2018-04-01
Ledig t.o.m. Tillsvidare

Beskrivning

Jag kommer hyra ut ett rum fr.o.m. den 1 april tillsvidare. Rummet är på 7m² i en lägenhet som är 42m². Lägenheten ligger i Råcksta, Bromma, nära Spånga station, Råcksta tunnelbana och en buss till Vällingby precis utanför porten.
Du har tillgång till vardagsrum, kök (med diskmaskin) och badrum. Lägenheten och rummet är möblerad med säng, garderob och sängbord. Det finns tvättstuga i innegården med torktumlare och torkskåp. Det finns också cykel hus precis bredvid. El, vatten och wifi ingår i hyran.
Jag söker en tjej som har fast inkomst som är trevlig och glad. Du kommer att dela lägenheten med mig, en trevlig 24 årig tjej.
En månadshyra i deposition.

Anmäl intresse

Bekräfta din mailadress

För att undvika att denna funktion missbrukas måste du verifiera din mailadress [email protected] innan mailet levereras till uthyraren.

  1. Kontrollerea din mail
  2. Klicka på länken i bekräftelsemailet
  3. Uthyraren får ditt meddelande

Kontakta annonsören

Andra annonser

BoPunkten är en av Sveriges största bostadssajter. Vi har förmedlat bostäder enkelt och tryggt i över 20 år. Det är helt gratis att hyra ut sin bostad via BoPunkten, det går också att se hela vårt utbud direkt på sajten. Här förmedlas både förstahandskontrakt, andrahandskontrakt och rum. Välkommen till BoPunkten!