#26341 Senast uppdaterad 29 Nov, 2017

En lägenhet med 2 rum på 36 kvm med egen separat entré i en Villa i Ålsten i Bromma

Bild av En lägenhet med 2 rum på 36 kvm med egen separat entré i en Villa i Ålsten i Bromma

Gatubild

Karta

Boendedetaljer
Antal rum 2
Boyta 36 m2
Månadshyra/-avgift 12000 SEK
Våning 1
Boendetyp Lägenhet
Kontrakt Andrahand
Möblerad Nej
Ledig från Omgående
Ledig t.o.m. Tillsvidare

Beskrivning

Lägenheten ligger i källarplan med separat entré. Lägenheten hyrs ut möblerad och i rummen finns dubbelsäng, bokhylla, bord med stolar, stort kylskåp, med frys, mikro, spis med ugn, köksutrustning och 55 tum TV. Som hyresgäst har man egen toalett,dusch, badkar, kök och kylskåp.
I hyran ingår normal förbrukning av, el,vatten och värme. Bredband finns och ingår i hyran. Parkeringsmöjligheter finns på gatan i anslutning till huset.
Hyrs ut omgående för ett år med ev. förlängning. 1 månad deposition erfordras. Lägenheten är lämpligt för en person eller ett par. Lägenheten ligger cirka 300 m till Mälaren och badstrand och 500 m till Ålsten Centrum med Ica affär, Gateau, fisk och köttaffär. 200m till Pendeltågstation (Ålstens gård). Tar cirka 25 min med spårvagn och tunnelbana till T-centralen.
Söker dig som är lugn och ordningsam, pålitlig samt har stabil inkomst, rök och djurfri.Skicka gärna en kort presentation via mail om dig själv med (Sysselsättning, ålder, inkomst) så hör jag av mig.

Anmäl intresse

Bekräfta din mailadress

För att undvika att denna funktion missbrukas måste du verifiera din mailadress [email protected] innan mailet levereras till uthyraren.

  1. Kontrollerea din mail
  2. Klicka på länken i bekräftelsemailet
  3. Uthyraren får ditt meddelande

Kontakta annonsören

Andra annonser

BoPunkten är en av Sveriges största bostadssajter. Vi har förmedlat bostäder enkelt och tryggt i över 20 år. Det är helt gratis att hyra ut sin bostad via BoPunkten, det går också att se hela vårt utbud direkt på sajten. Här förmedlas både förstahandskontrakt, andrahandskontrakt och rum. Välkommen till BoPunkten!