#26328 Senast uppdaterad 20 Nov, 2017

Stor 2:a om 55 kvm med parkering

Gatubild

Boendedetaljer
Antal rum 2
Boyta 55 m2
Månadshyra/-avgift 10000 SEK
Våning 2
Boendetyp Lägenhet
Kontrakt Andrahand
Möblerad Nej
Ledig från 2018-01-01
Ledig t.o.m. 2020-01-01

Beskrivning

Säkerhetsdörr in till lägenheten.

I vardagsrummet har man utgången till balkongen. Original trägolv och ljusgula tapeter. Hallen har god förvaring i form av original skåp med både häng och hyllor. Ljus plastmatta samt vita tapeter.

Köket är ljust och har bra förvaring. Vita tapeter och ljus plastmatta. Kylen är ca 2 år gammal och diskmaskinen är 1år gammal (ingår). Plats för matbord. Sovrummet är rymligt och lättmöblerat.

Badrummet har vitt och ljusblått kakel och en ljus plastmatta. Badkar, skåpförvaring samt spegelskåp med förvaring.

Balkongen är rymlig där du absolut får plats med en sitt del. Det är eftermiddags sol här, från ca 13 tills den går ner.

Tvättstuga: kan gå en trappa ner i porten för att komma dit eller ut genom porten 5 meter in i en annan dörr. Elektronisk bokning med inloggning hemifrån datan.

Parkering: det ingår en parkeringsplats precis intill porten.

Källsortering/sopor: det finns en källsorteringsstation på gården som tar nästan allt utom matrester. Det kan man slänga vid gästparkeringen.

Till Jakobsberg centrum är det ca 7 min och pendeltåg 5 min (gående).

Anmäl intresse

Bekräfta din mailadress

För att undvika att denna funktion missbrukas måste du verifiera din mailadress [email protected] innan mailet levereras till uthyraren.

  1. Kontrollerea din mail
  2. Klicka på länken i bekräftelsemailet
  3. Uthyraren får ditt meddelande

Kontakta annonsören

Andra annonser

BoPunkten är en av Sveriges största bostadssajter. Vi har förmedlat bostäder enkelt och tryggt i över 20 år. Det är helt gratis att hyra ut sin bostad via BoPunkten, det går också att se hela vårt utbud direkt på sajten. Här förmedlas både förstahandskontrakt, andrahandskontrakt och rum. Välkommen till BoPunkten!