#26302 Senast uppdaterad 1 Nov, 2017

Stort rum uthyres i fin lägenhet i Nacka

Bild av Stort rum uthyres i fin lägenhet i Nacka

Karta

Boendedetaljer
Antal rum 1
Boyta 40 m2
Månadshyra/-avgift 5900 SEK
Boendetyp Rum i Lägenhet
Möblerad Fullt
Ledig från Omgående
Ledig t.o.m. Tillsvidare

Beskrivning

Ett stort rum med inglasad balkong, i en ljus och välplanerad lägenhet i Älta, uthyres till en rökfri, djurfri och skötsam person med ordnad ekonomi, för en längre period.
Lägenheten är en 3:a på 84 kvm, har 2 sovrum, 1 vardagsrum, 1 stor hall, 1 kök, 1 badrum, 1 toalettrum, 1 tvättrum och inglasad balkong. Det finns TV- och internetanslutning. Lägenheten är möblerad och är nyligen renoverad i samband med stambyte och är väldigt fint och fräsch.
Lägenheten ligger i ett väldigt vackert och lugnt naturområde, ett stenkast till Ältasjön, 5 minuters promenad till Flatenbadets sandstrand och 5 minuter med bil till det berömda naturreservat Hellasgården.
Det finns väldigt bra förbindelser med buss direkt till Slussen, Gullmarsplan eller Nacka Forum med busshållplatsen placerad framför huset. Det tar ungefär 13 minuter med bil till staden.Endast 250 m från huset, ligger Älta Centrum med ICA matbutik, apotek, bibliotek, modernt gym, vårdklinik, restaurang, etc.
Månadshyran: 5.900 kr( alla avgifter ingår) och ska betalas månadsvis i förskott. Innan inflyttning , en deposition som motsvarar en månadshyra skall betalas. Ömsesidig uppsägningstid är tre månader.

Anmäl intresse

Bekräfta din mailadress

För att undvika att denna funktion missbrukas måste du verifiera din mailadress [email protected] innan mailet levereras till uthyraren.

  1. Kontrollerea din mail
  2. Klicka på länken i bekräftelsemailet
  3. Uthyraren får ditt meddelande

Kontakta annonsören

Andra annonser

BoPunkten är en av Sveriges största bostadssajter. Vi har förmedlat bostäder enkelt och tryggt i över 20 år. Det är helt gratis att hyra ut sin bostad via BoPunkten, det går också att se hela vårt utbud direkt på sajten. Här förmedlas både förstahandskontrakt, andrahandskontrakt och rum. Välkommen till BoPunkten!