#26188 Senast uppdaterad 1 Aug, 2017

Lägenhet i Roslags Näsby, Täby uthyres 1 år, eventuellt längre

Bild av Lägenhet i Roslags Näsby, Täby uthyres 1 år, eventuellt längre

Gatubild

Karta

Boendedetaljer
Antal rum 2
Boyta 53 m2
Månadshyra/-avgift 13000 SEK
Boendetyp Lägenhet
Kontrakt Andrahand
Möblerad Fullt
Ledig från Omgående
Ledig t.o.m. 2018-08-31

Beskrivning

2:a i Roslags Näsby, Täby uthyres! 15 minuter med Roslagsbanan till Tekniska högskolan, Stockholm. 2 min gångväg till Roslags Näsby station. Butiker och restaurang precis runt knuten. 5 min gångväg till nordens största shoppingcenter, Täby centrum.

Fastighet byggd år 2000, belägen i lugnt område med närhet till allt! Lägenheten har öppen planlösning, kök, matplats och vardagsrum. Sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Hall med stor klädkammare. Rymligt badrum med dusch, badkar och WC. Uthyres i ett år, ev. längre. Möblerad eller omöblerad. 2 månaders förskottshyra i deposit.

Anmäl intresse

Bekräfta din mailadress

För att undvika att denna funktion missbrukas måste du verifiera din mailadress [email protected]bopunkten.se innan mailet levereras till uthyraren.

  1. Kontrollerea din mail
  2. Klicka på länken i bekräftelsemailet
  3. Uthyraren får ditt meddelande

Kontakta annonsören

Andra annonser

BoPunkten är en av Sveriges största bostadssajter. Vi har förmedlat bostäder enkelt och tryggt i över 20 år. Det är helt gratis att hyra ut sin bostad via BoPunkten, det går också att se hela vårt utbud direkt på sajten. Här förmedlas både förstahandskontrakt, andrahandskontrakt och rum. Välkommen till BoPunkten!