#26176 Senast uppdaterad 5 Jul, 2017

Hus på landet nära havet

Bild av Hus på landet nära havet

Karta

Boendedetaljer
Antal rum 3
Boyta 170 m2
Månadshyra/-avgift 13000 SEK
Våning 1
Boendetyp Villa
Kontrakt Andrahand
Möblerad Delvis
Ledig från Omgående
Ledig t.o.m. Tillsvidare

Beskrivning

Vi hyr ut vårt hus med tillgång 1 Augusti, tidigare inflytt kan diskuteras. Huset ligger i Bergshamra utanför Norrtälje.
Ett relativt nybyggt hus (2009) på 170 kvm med två sovrum, ett badrum och nytt kök (2016), huset har en öppen planlösning med allrum och matsal i ett. Huset är unikt i sitt slag med betonggolv och många fönster.

Huset ligger på landet med bara några minuter till havet och badplats och det är nära till buss, affär och skola.
Huset har ingen trädgård men en stor altan med halvt inglasad pergola för fina sommardagar/kvällar. Det här är ett hus för dom som vill bo på landet men inte har gröna fingrar och gärna slipper klippa gräsmattan.

Huset är delvis möblerat och el och vatten ingår i hyran. Husdjur (katter) undanbedes.
Känns det här som ett hus för dig så maila oss gärna. Vi kommer be om referenser och göra en kreditupplysning. Vi vill också ha en deposition på 2 månadshyror i förskott.

Anmäl intresse

Bekräfta din mailadress

För att undvika att denna funktion missbrukas måste du verifiera din mailadress [email protected] innan mailet levereras till uthyraren.

  1. Kontrollerea din mail
  2. Klicka på länken i bekräftelsemailet
  3. Uthyraren får ditt meddelande

Kontakta annonsören

Andra annonser

BoPunkten är en av Sveriges största bostadssajter. Vi har förmedlat bostäder enkelt och tryggt i över 20 år. Det är helt gratis att hyra ut sin bostad via BoPunkten, det går också att se hela vårt utbud direkt på sajten. Här förmedlas både förstahandskontrakt, andrahandskontrakt och rum. Välkommen till BoPunkten!