#26103 Senast uppdaterad 9 May, 2017

2 inneboenden sökes till femma i Malmö

Bild av 2 inneboenden sökes till femma i Malmö

Gatubild

Karta

Boendedetaljer
Antal rum 1
Boyta 15 m2
Månadshyra/-avgift 5300 SEK
Boendetyp Lägenhet
Kontrakt Andrahand
Möblerad Fullt
Ledig från Omgående
Ledig t.o.m. Tillsvidare

Beskrivning

Inneboenden sökes till djurfri och rökfri 5:a i Ribersborg Malmö.
Rum: Ca 15 kvm var, möblerat o rummen har egenutgång till balkong
Gemensammaytor: 77 kvm
Område: Vid Ribersborgsstrand, Limhamnsfältet, nära till havet, Kallbadhuset, Restauranger, matbutik och busshållsplats nära. Utmärkt boende för både studenter och för de som arbetar!
Månadshyra: 5 300:-
Hyresavtal: Andrahand
Hyreslängd: 3 månader (Möjlighet till förlängning)

Boendets beskrivning
Har en 5:a på 137 kvm med 4 sovrum och vill hyra ut 2 av rummen, lägenheten är på plan 1 med trappa ner till tvättstuga i källaren. Området är grönt och vackert, med restauranger, matbutiker och grönaparker nära. Finns ett flertal olika bussar i närheten bl a 8, 7, 4, 3 och till närmaste buss är 2 min ifrån lägenheten. Att resa till Centralen eller MAH är 6 ? 7 min med cykel och 15 ? 20 min gångavstånd.
Rummen är på ca 15 kvm med stora fönster och egen utgång till balkong. I rummen så finns det garderob, stol, skrivbord och säng. I det gemensammautrymmet så får man tillgång till Bad, WC, Kök och vardagsrum. El, värme, vatten och internet ingår i hyran. I lägenheten är det djurfri och det är rökförbud i lägenheten, men man får röka p

Anmäl intresse

Bekräfta din mailadress

För att undvika att denna funktion missbrukas måste du verifiera din mailadress [email protected] innan mailet levereras till uthyraren.

  1. Kontrollerea din mail
  2. Klicka på länken i bekräftelsemailet
  3. Uthyraren får ditt meddelande

Kontakta annonsören

Andra annonser

BoPunkten är en av Sveriges största bostadssajter. Vi har förmedlat bostäder enkelt och tryggt i över 20 år. Det är helt gratis att hyra ut sin bostad via BoPunkten, det går också att se hela vårt utbud direkt på sajten. Här förmedlas både förstahandskontrakt, andrahandskontrakt och rum. Välkommen till BoPunkten!