#26064 Senast uppdaterad 10 Apr, 2017

Vacker femma i Kungsladugård

Bild av Vacker femma i Kungsladugård

Gatubild

Karta

Boendedetaljer
Antal rum 5
Boyta 128 m2
Månadshyra/-avgift 20000 SEK
Våning 2
Boendetyp Lägenhet
Kontrakt Andrahand
Möblerad Fullt
Ledig från 2017-06-05
Ledig t.o.m. 2019-08-01

Beskrivning

Unik 5:a i Kungsladugård. Välbevarat landshövdingehus anno 1923. Fantastisk innergård med en uteplats med soligt läge större delen av dagen, lekplats och gemytlig grannsamvaro. Trevligt familjevänligt område med mycket caféer, lekplatser, restauranger och små butiker. Prisbelönt ekologiskt surdegsbageri runt hörnet. Även nära till fiskaffär och delikatessbutik för närproducerad chark och ost. bara tio minuters promenad ner till hamninloppet.
Lägenheten är ljus, rymlig och stilren. Det finns gott om originaldetaljer, bland annat munblåst glas i fönster som ger vackert ljusinsläpp. Köket är vackert med väggar av vitmålad pärlspont, skåpsluckor i 50-talsstil och bänkskivor med klassiskt virrvarrmönster (Bernadotte) kantat av teak. Vackert plankgolv i samtliga rum. Fungerande kakelugn i vardagsrummet som sprider värme och stämningsfull atmosfär.

Anmäl intresse

Bekräfta din mailadress

För att undvika att denna funktion missbrukas måste du verifiera din mailadress [email protected] innan mailet levereras till uthyraren.

  1. Kontrollerea din mail
  2. Klicka på länken i bekräftelsemailet
  3. Uthyraren får ditt meddelande

Kontakta annonsören

Andra annonser

BoPunkten är en av Sveriges största bostadssajter. Vi har förmedlat bostäder enkelt och tryggt i över 20 år. Det är helt gratis att hyra ut sin bostad via BoPunkten, det går också att se hela vårt utbud direkt på sajten. Här förmedlas både förstahandskontrakt, andrahandskontrakt och rum. Välkommen till BoPunkten!