#26042 Senast uppdaterad 14 Mar, 2017

2 rok i Kallebäck uthyres

Boendedetaljer
Antal rum 2
Boyta 50 m2
Månadshyra/-avgift 6000 SEK
Boendetyp Lägenhet
Kontrakt Andrahand
Möblerad Delvis
Ledig från Omgående
Ledig t.o.m. 2018-04-01

Beskrivning

Hyr ut min tvåa i Kallebäck i ett år fr.o.m 1 april 2017 t.o.m 1 april 2018 med chans på förlängning. Hyrs ut i andra hand.
BV på 50 kvm med nära till grönområden och bra förbindelser till centrum (50 & 62 buss). Delvis möblerad och bredband ingår, men inte el. Inflyttning 1 april. En månadshyra i deposition vid tillträdet. Hyran ligger på till 6000 kr/mån.
Söker en lugn, ansvarsfull, icke-rökande hyresgäst med stabil inkomst. Vill du hyra min lägenhet, maila gärna ett personligt brev och lite information så återkommer jag till dig om det verkar intressant!

Anmäl intresse

Bekräfta din mailadress

För att undvika att denna funktion missbrukas måste du verifiera din mailadress [email protected] innan mailet levereras till uthyraren.

  1. Kontrollerea din mail
  2. Klicka på länken i bekräftelsemailet
  3. Uthyraren får ditt meddelande

Kontakta annonsören

Andra annonser

BoPunkten är en av Sveriges största bostadssajter. Vi har förmedlat bostäder enkelt och tryggt i över 20 år. Det är helt gratis att hyra ut sin bostad via BoPunkten, det går också att se hela vårt utbud direkt på sajten. Här förmedlas både förstahandskontrakt, andrahandskontrakt och rum. Välkommen till BoPunkten!