#26026 Senast uppdaterad 28 Feb, 2017

Mysig våning med sjöutsikt

Bild av Mysig våning med sjöutsikt

Gatubild

Karta

Boendedetaljer
Antal rum 1
Boyta 100 m2
Månadshyra/-avgift 18000 SEK
Boendetyp Lägenhet
Kontrakt Andrahand
Möblerad Delvis
Ledig från Omgående
Ledig t.o.m. Tillsvidare

Beskrivning

100 kvadratmeter stora Suterräng våningen i en fantastisk patriciervilla på Lidingö. Ytan är disponerad Tre separata rum och två badrum. Entren leder ut mot en väl tilltagen trädgård som vetter mot sjö, småbåtsliv och inloppet mot Stockholms stad. Den representativa våningen, är helt modern. Internet via fiberuppkoppling, modern el med många uttag, uppvärmning genom golvvärme, tvättmaskin och torktumlare; här finns allt du behöver för en välfungerande, men samtidigt inspirerande miljö.

Sekelskiftesvillan ligger högt i omgivningen, drygt 100 meter från vattnet och närmiljön är fantastisk med fina promenadvägar längs strandlinjen. Du har gångavstånd till livsmedelsaffär och flera restauranger. Lidingötåget (10 minuter bort till fots) tar dig till Ropsten och några få tunnelbanestationer in till Stockholm City. Med bil når du storstaden på 15 minuter.

Som hyresgäst disponerar du också en stor trädgård med flera uteplatser. Inom gångavstånd finns också en mindre badsjö, och flera havsbad. I närheten finns också ångbåtsbryggor där du kan ta skärgårdsbåt ut i skärgården eller in till Stockholm. Nära till skolor och daghem.


Anmäl intresse

Bekräfta din mailadress

För att undvika att denna funktion missbrukas måste du verifiera din mailadress [email protected] innan mailet levereras till uthyraren.

  1. Kontrollerea din mail
  2. Klicka på länken i bekräftelsemailet
  3. Uthyraren får ditt meddelande

Kontakta annonsören

Andra annonser

BoPunkten är en av Sveriges största bostadssajter. Vi har förmedlat bostäder enkelt och tryggt i över 20 år. Det är helt gratis att hyra ut sin bostad via BoPunkten, det går också att se hela vårt utbud direkt på sajten. Här förmedlas både förstahandskontrakt, andrahandskontrakt och rum. Välkommen till BoPunkten!