#25987 Senast uppdaterad 1 Feb, 2017

Del av ett nybyggt hus uthyres!

Bild av Del av ett nybyggt hus uthyres!

Gatubild

Karta

Boendedetaljer
Antal rum 2
Boyta 47 m2
Månadshyra/-avgift 10000 SEK
Våning 1
Boendetyp Villa
Kontrakt Andrahand
Möblerad Delvis
Ledig från Omgående
Ledig t.o.m. Tillsvidare

Beskrivning

Vi är en lugn familj med ett litet barn som flyttade till vårt nybyggda 3 plans hus i Åkersberga under sept 2016. Vi har tänkt att hyra ut den nedersta våningen i huset.
Denna våning är på ca 47m2 (en 2:a) med egen ingång, larm, sovrum, eget kök, stort badrum med tvättmaskin. Uthyrningsdelen är spärrad från resten av huset och hyresgästen har hela uthyrningsdelen för sig själv! Allting är helt nytt och ingen har bott där innan!. Det är möblerat med soffa, fåtöljer, soffbord samt 55? LED TV/TV bord.
Internet, hushålls el samt vatten (kallt/varmt) och uppvärmning ingår i hyran. Kommunikationen är helt OK. Det tar ca 7 min promenad till busshållplatsen i närheten av bostaden, därifrån går det direktbuss till Östermalm, Täby, Mörby, Danderyd, Universitetet osv. Från Åkersberga centrum (1,7km från huset) går Roslagsbanan och diverse andra bussar till stan och Kista osv.
Vi önskar hyra ut till helst en (max 2 personer) skötsam, rökfri, djurfri, barnfri och lugn person. Hyresavtal skriver vi självklart samt 3månaders deposition som betalas innan inflyttning men efter att avtal skrivits på. Hyra betalas i förskott varje månad. Referenser och arbetsgivarintyg med fast inkomst önskas.

Anmäl intresse

Bekräfta din mailadress

För att undvika att denna funktion missbrukas måste du verifiera din mailadress [email protected] innan mailet levereras till uthyraren.

  1. Kontrollerea din mail
  2. Klicka på länken i bekräftelsemailet
  3. Uthyraren får ditt meddelande

Kontakta annonsören

Andra annonser

BoPunkten är en av Sveriges största bostadssajter. Vi har förmedlat bostäder enkelt och tryggt i över 20 år. Det är helt gratis att hyra ut sin bostad via BoPunkten, det går också att se hela vårt utbud direkt på sajten. Här förmedlas både förstahandskontrakt, andrahandskontrakt och rum. Välkommen till BoPunkten!