#25983 Senast uppdaterad 6 Feb, 2017

VIlla i sjönära område

Bild av VIlla i sjönära område

Gatubild

Karta

Boendedetaljer
Antal rum 1
Boyta 142 m2
Månadshyra/-avgift 20000 SEK
Våning 1
Boendetyp Villa
Kontrakt Andrahand
Möblerad Delvis
Ledig från Omgående
Ledig t.o.m. Tillsvidare

Beskrivning

Vi vill hyra ut vår villa pga. utomlands flytt på obestämd tid, dock under minst ett år!

Villan är 142 kvm stor och ligger i Österskär, Åkersberga.
Villan ligger endast 100 m från stranden och en restaurang och den lokala tennisklubben.
På några minuters promenad nås Österskärs station. Roslagsbanan går 3 gånger i timmen under rusningstid och det tar drygt 30 minuter med snabbtåget till Stan.
Fastighetens tomt är 1200 kvm med fruktträd, bärbuskar och gräsytor. Villan är byggt 1983 i 1,5 plan huset är renoverat i omgångar.
På undervåningen finns det en rymlig en hall, i anslutning till hallen ligger ett nyrenoverat badrum/tvättstuga, gästrum, vardagsrum med utsikt mot trädgården med sjö glimt. Samt ett generöst kök renoverat 2014. I köket finns det utgång till en altan som ligger i söderläge.
På övervåningen finns ett allrum som idag används som tv-rum, från allrummet finns balkong med sjöutsikt. Vidare finns det ett större och två mindre sovrum samt ett badrum med dusch och bastu.

Anmäl intresse

Bekräfta din mailadress

För att undvika att denna funktion missbrukas måste du verifiera din mailadress [email protected] innan mailet levereras till uthyraren.

  1. Kontrollerea din mail
  2. Klicka på länken i bekräftelsemailet
  3. Uthyraren får ditt meddelande

Kontakta annonsören

Andra annonser

BoPunkten är en av Sveriges största bostadssajter. Vi har förmedlat bostäder enkelt och tryggt i över 20 år. Det är helt gratis att hyra ut sin bostad via BoPunkten, det går också att se hela vårt utbud direkt på sajten. Här förmedlas både förstahandskontrakt, andrahandskontrakt och rum. Välkommen till BoPunkten!